home

thumb-boomhut

Boomhutten

thumb-buitenverblijven

Buitenverblijven & Veranda's

thumb-tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen

thumb-diversen

Diversen en accessoires

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Timmerbedrijf de Boomhut is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De inhoud van deze site is slechts bedoeld als informatie. Op deze website en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

 

wim kroes van de boomhut

Bestellen

De Boomhut is gespecialiseerd in maatwerk. Om het succes van een klus te garanderen, wordt er uitvoerig met de opdrachtgever overlegd. De prijs is afhankelijk van het materiaal en aantal uren, maar zal u positief verrassen.
Een groot deel van onze producten wordt eenmalig ontworpen en gemaakt. U heeft daardoor vrijwel altijd een uniek en exclusief product!

 

Heeft u vragen of wilt u een ontwerp door ons laten maken,
neem dan contact op met De Boomhut voor meer informatie:

U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U mag mij ook bellen op telefoonnummer (038) 453 0674.

 

Ik hoor graag van u.

Bepaal zelf het soort boomhut dat je wil. Met een postbus en een bel voor bij de ingang, meubels voor in de boomhut en een periscoop en een takel om het nog spannender en leuker te maken. 
Dit filmje is helaas niet te bekijken op iPhone of iPad.

Algemene informatie

Een kippenhok waarin het tuingereedschap opgeborgen kan worden, een boekenkast tegen een schuine wand, de tafel die u in een woonblad zag... Als het van hout is, kan De Boomhut het maken!

Na jarenlang bij een constructiebedrijf gewerkt te hebben, besloot ik in 2004 de knoop door te hakken en van mijn grote passie mijn beroep te maken. Ambachtelijk timmerbedrijf De Boomhut was geboren. Sinds die tijd heb ik niet alleen vele boomhutten van hout ontworpen en gemaakt, maar ook diverse buitenverblijven, tuinmeubelen en accessoires.

Blader eens door onze fotogalerij om een indruk te krijgen van wat er zoal mogelijk is: loungemeubelen, kasten, tafels, stoelen, buitenkeukens, schuren, tuinmeubels, buitenkamers, bijgebouwen, veranda’s, poolhouses, dierenverblijven, verlichting, woonaccessoires, tuinaccessoires en natuurlijk boomhutten in alle soorten en maten voor alle leeftijden!

Staat het houten product dat u wenst er niet bij, neemt u dan contact met ons op:

U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U mag mij ook bellen op telefoonnummer (038) 453 0674.

wim kroes van de boomhut

Contact

Mijn naam is Wim Kroes en ik ben eigenaar van De Boomhut.
Ambachtelijk timmerbedrijf De Boomhut is gevestigd in Zwolle, maar levert producten in heel Nederland en België.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U mag mij ook bellen op telefoonnummer (038) 453 0674.

 

Timmerbedrijf de Boomhut
Willem Barentszstraat 55
8023 WP Zwolle
038 - 453 0674
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ING: 4856551
KvK: Zwolle 050704478
BTW: NL0138.55.23.B07

 

logo linkedin 44x36 zie ook profiel op LinkedIn